en

design-radiator02

Privatlivspolitik

1. INDLEDNING
1.1. Senia G Ltd. (i det følgende: Tjenesteudbyder) driver sin webshop på the-radiators.com-webstedet (i det følgende: Websted). Ved dette dokument informerer tjenesteudbyder brugeren om betingelserne i forbindelse med behandlingen af ​​personoplysninger. Denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger afslører typer af information, som tjenesteudbyderen samler, praksis for at bruge dem og de lovlige muligheder, som brugerne har vedrørende indsamling af sådanne oplysninger.
1.2. Tjenesteudbyder - som dataprocessor - udtrykker at være bundet af det lovlige indhold i den nuværende meddelelse. Tjenesteudbyder forpligter sig til, at al deres informationsbehandling og ledelse overholder gældende lovgivning.
1.3. Tjenesteyderen håndterer alle personlige oplysninger med brugerens samtykke og i overensstemmelse med gældende lovgivning.
1.4. Ved at bruge, få adgang til eller downloade hjemmesiden accepterer brugeren indsamling og brug af deres personlige data (som beskrevet herunder).
1.5. Tjenesteudbyderens databehandlingsprincipper og praksis er i overensstemmelse med den nationale og europæiske lovgivning, nemlig databeskyttelsesloven 1998 (DPA) og den almindelige databeskyttelsesforordning (GDPR) (EU) 2016/679.
1.6. Tjenesteudbyderen behandler udelukkende personlige data, indtil de når målet om informationsindsamling og brug. Inden for processen overholder de alle lovmæssige forpligtelser.
1.7. Tjenesteudbyderen har implementeret sikkerhedspolitikker, regler og tekniske foranstaltninger til beskyttelse og beskyttelse af de personligt identificerbare oplysninger under deres kontrol.
1.8. Databeskyttelsesregler og -bestemmelser vedrørende serviceudbyderens databehandlingspraksis opdateres løbende og kan fås på hjemmesiden.
1.9. Tjenesteudbyder forbeholder sig ret til at opdatere den nuværende fortrolighedserklæring. Oplysninger om sådan opdatering vil blive udgivet på hjemmesiden.

2. NAVN AF DATA PROCESSOR
Senia G Ltd.
Enhed 22 Bulrushes Business Park, Coombe Hill Road, East Grinstead, West Sussex, RH19 4LZ
Tlf:. + 44 (0) 239 216 0700
Referencenummer for databeskyttelse: ZA186554

3. DATABEHANDLING AF KØB
3.1. Formålet med databehandling er at afslutte ordren, levering og fakturering af produkter bestilt på hjemmesiden for Tjenesteudbyderen i overensstemmelse med gældende lovgivning og garantiforpligtelser.
3.2. De personlige oplysninger, vi indsamler og behandler:
       - dit navn
       - Din post / fakturering adresse
       - Din leveringsadresse (hvis den er forskellig fra post / fakturaadresse)
       - Din email adresse
       - dit telefonnummer (r)
3.3. Retsgrundlag for databehandling
       3.3.1. Dataindsamling og -behandling bevares i overensstemmelse med brugerens samtykke og de nationale og europæiske love.
       3.3.2. Brugeren giver sit / hendes samtykke - efter at have læst og accepteret den nuværende fortrolighedserklæring - ved at købe et produkt på hjemmesiden.
3.4. Databehandlingens varighed
       3.4.1. Behandlingen af ​​personoplysninger Bruger har indsendt igennem deres købsstart med selve købet og varer indtil slutningen af ​​garantiperioden. Garantiperioden for produkterne til salg på hjemmesiden er 5-10 år, som bestemmes af producenten. Garantiperioden vises på hvert produkt.
       3.4.2. Bestemmelserne i 3.4.1 påvirker på ingen måde de opbevaringsforpligtelser, der er reguleret ved lov. I webshoppen, der betjenes af Tjenesteudbyderen, registreres og opbevares de fakturaer, der udstedes på grundlag af de indgivne ordrer, for den lovbestemte periode (6 år).
3.5. Offentliggørelse af oplysninger om bruger og databehandling
       3.5.1. Vi vil ikke videregive dine personlige oplysninger til andre parter end Tjenesteudbyderen og deres ledelse; og brug dine data udelukkende til de formål, der er fastlagt i.
       3.5.2. Online betaling
       Onlinebetalingen foretages via en online grænseflade valgt af brugeren. Tjenesteudbyderen erklærer, at de ikke ser og har adgang til kreditkortdataene; dataene vises kun i den online betalingsgrænseflade, der er valgt af brugeren.
       3.5.2.1. Online betaling sker via en online grænseflade valgt af brugeren. Tjenesteudbyderen erklærer, at de ikke kan se og få adgang til kreditkortdataene; dataene vises kun inden for den online betaling grænseflade valgt af brugeren
      3.5.2.2. For onlinebetaling accepterer brugeren, at deres data behandles gennem købet overleveres til operatøren af ​​online betalingsgrænsefladen. Formålet med overførslen er at anerkende transaktioner, for at beskytte brugeren gennem svigskontrol og for at nå målene bestemt af databehandlingen hos Tjenesteudbyderen.
      3.5.2.3. Vores kontraherede partnere til online betaling:
     - PayPal (Europe) S.à.rl et Cie, SCA - 22-24 Boulevard Royal L, 2449 Luxembourg
     - Worldpay UK - Walbrook Building, 25 Walbrook, London EC4N 8AF, UK
     3.5.3. Personlige dataprocessorer
     3.5.3.1. For at udfylde ordrer og konti kan Service Provider bruge data-processorer (f.eks. Leveringstjenester). Tjenesteudbyderen er ikke ansvarlig for sådanne parters databehandlingspraksis.
     3.5.3.2. Brugte dataprocessorer:
     - Dachser SE - Thomas-Dachser Straße 2, 87439 Kempten, Tyskland
     - DHL International UK - Southern Hub, Unit 1, Horton Road, Colnbrook, Berkshire, SL3 0BB, UK
     - DHL Express Italy Srl - Viale Milanofiori Palazzo U / 3 Strada 5, Italien
     - Europa Road - Shield Road, Dartford, Kent, DA1 5UR, UK
     - Fercam Italia Srl - Via Ettore de Sonnaz, 11, 10121 Torino, Italien
     - Generelle logistiksystemer - Tyskland-Straße 1-7, 36286 Neuenstein, Tyskland
     - Netteszt Kft - 1037 Budapest, Csillaghegyi út 19-21., Ungarn
     - Parcelforce Worldwide - 25 Caldecotte Lake Dr, Caldecotte, Milton Keynes MK7, UK
     - Royal Mail - Pond Street, Sheffield, S98 6HR, UK
     - TNT Express (UK) - House Holly Lane, Atherstone, Warwickshire CV9 2RY, UK
     - Waberer's - Nagykőrösi út 351., 1239 Budapest, Ungarn

4. DATABEHANDLING VEDRØRENDE INFORMATION
4.1. Formålet med databehandling er at give brugerne oplysninger, som de har anmodet om før købet. Tjenesteudbyder sender ikke uopfordret kommunikation (f.eks. Reklamer, reklameblade) til deres e-mail-adresse.
4.2. Retsgrundlag for databehandling: Bruger giver deres samtykke ved frivilligt indsendelse af personoplysninger, når de anmoder om oplysninger eller tilbud.
4.3. De behandlede data omfatter følgende personlige data:
- dit navn
- Din email adresse
4.4. Dataindsamlingens og behandlingens varighed: Tjenesteudbyder lagrer og behandler personoplysninger indsamlet under anmodning om oplysninger eller tilbud i et år.
4.5. Offentliggørelse af dine oplysninger og databehandling: Tjenesteudbyder vil ikke videregive dine personlige oplysninger til andre parter end Tjenesteudbyderen og deres ledelse og vil udelukkende bruge dine data til formål bestemt i 4.1.

5. COOKIES
Tjenesteudbyderen må bruge cookies til at forbedre og personliggøre din oplevelse af hjemmesiden. Cookies giver oplysninger om den computer, som en besøgende bruger. Tjenesteudbyderen må bruge cookies, hvis det er relevant, for at indhente oplysninger om brugerens computer for at hjælpe med at forbedre hjemmesiden. Hvor de bruges, downloades disse cookies til din computer og gemmes på computerens harddisk. Sådan information vil ikke identificere dig personligt. Det er statistiske data. Disse statistiske data identificerer ikke nogen personlige oplysninger. Vi kræver ikke, at du accepterer cookies, og du kan til enhver tid deaktivere cookies. For at deaktivere cookies skal du følge instruktionerne i din webbrowser.

6. GOOGLE
6.1. Tjenesteudbyder bruger Google Analytics, Google Remarketing, AdWords-konverteringssporing til at måle antallet af besøgende og besøgendes adfærd (hvor lang tid de bruger på hjemmesiden, uanset om de er nye eller tilbagevendende besøgende, hvilke sider de klikker på), effektiviteten af ​​reklamer og at bære ud statistiske analyser.
6.2. Ved at bruge hjemmesiden accepterer brugeren, at programmer, der er anført under 6.1, kan placere disse typer af cookies på deres enhed og acceptere, at Service Provider sporer deres brugers adfærd og bruger andre tjenester, der leveres af programmerne.
6.3. Programmer opført under 6,1 indsamler ikke personlige oplysninger og kan ikke identificere brugere.
6.4. Yderligere oplysninger om Google-databehandling: https://policies.google.com/privacy/partners?hl=en-GB
6.5. Bruger har ret til at deaktivere dataindsamling og lagring af cookies til enhver tid på linket: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

7. FACEBOOK
7.1. Tjenesteudbyderen kan dele visse indhold, produkter, kampagner på hjemmesiden eller selve hjemmesiden på facebook.com.
7.2. Tjenesteudbyderen giver de oplysninger, der anmodes om af brugerne via facebook.com, men de indsamler ikke brugerdata. Da databehandling udføres på facebook.com, er varigheden af ​​databehandling, udbedring og sletning underlagt regler om sociale medier. Fortrolighedspolitik for Facebook er tilgængelig på http://www.facebook.com/about/privacy og sort
http://www.facebook.com/legal/terms?ref=pf
8. Tjenesteudbyder vil ikke videregive dine personlige oplysninger til nogen anden part med undtagelse af tilfælde, hvor de lovmæssigt er lovpligtige til at videregive dine personlige oplysninger. Tjenesteudbyder fraskriver sig ansvaret for konsekvenserne af sådan afsløring.

9. DATA SIKKERHED
Tjenesteudbyder erklærer, at de har implementeret sikkerhedspolitikker, regler og tekniske foranstaltninger til beskyttelse og beskyttelse af de personligt identificerbare oplysninger under deres kontrol fra uautoriseret adgang, ukorrekt brug eller offentliggørelse, uautoriseret ændring, ulovlig destruktion eller utilsigtet tab. Alt personale, der har adgang til og er forbundet med behandlingen af ​​brugerens personligt identificerbare oplysninger, er forpligtet til at respektere fortroligheden af ​​oplysningerne.

10. BRUGERRETTIGHEDER
10.1. Ret til at blive informeret
Bruger har ret til at blive informeret om deres personlige data og enhver relateret information, der behandles af Tjenesteudbyderen til enhver tid. På anmodning af brugeren er tjenesteudbyderen forpligtet til at give oplysninger om data relateret til brugeren, formålet med databehandling, juridiske grunde, varighed og om hvem og med hvilket formål dataene udgives til. Brugeren er forpligtet til at give de ønskede oplysninger skriftligt inden for 30 dage efter indsendelse.
10.2. Ret til retting, sletning, for at begrænse forarbejdning
         10.2.1. Brugeren har ret til rettelse eller sletning af fejlagtigt registrerede data til enhver tid. Tjenesteudbyder sletter data inden for 15-arbejdsdage efter anmodningen er indsendt. Udslettet gælder ikke for databehandling, der er reguleret ved lov (f.eks. GAAP). Disse opbevares af Tjenesteudbyderen indtil datoen fastsat ved forskrifter.
        10.2.2. Brugeren kan også anmode om begrænsning af deres data. Tjenesteudbyder begrænser personoplysninger på anmodning fra brugeren, eller hvis sletningen tilsidesætter brugernes lovlige interesser i henhold til tilgængelig information. Personoplysninger, der er begrænset på ovennævnte måde, kan behandles, indtil databehandlingsmålet, der begrænser sletningen, stadig eksisterer.
        10.2.3. Tjenesteudbyder meddeler bruger og dem, hvem disse data blev frigivet til behandling om rettelse, sletning eller begrænsning. Meddelelse kan fraviges, hvis det ikke krænker brugerens lovlige interesse med hensyn til formålet med dataprocessen.
        10.2.4. Hvis Tjenesteudbyderen ikke overholder Brugerens anmodning om berigtigelse, sletning eller begrænsning, skal de skriftligt frigive de faktiske og retlige argumenter for afslaget på rettelse, sletning eller begrænsning inden for 15 dage efter modtagelsen af ​​anmodningen.
10.3. Ret til indsigelse
Bruger har ret til at protestere mod at behandle deres personlige data. Brugeren er forpligtet til at håndtere indsigelsen, træffe afgørelse om dens gyldighed og underrette ansøgeren hurtigst muligt, men ikke mere end 15 dage efter indsendelse.
10.4. Ret til dataoverførbarhed
Bruger har ret til at kræve, at Tjenesteudbyderen giver dem tilbage en kopi af de personlige data, de tidligere har angivet. Dataene skal leveres i et almindeligt anvendt og maskinlæsbart format inden for 30 dage efter indsendelsen.

10.5. Tjenesteudbyder frigiver kun oplysninger om dataprocession, hvis brugeren giver tilstrækkeligt bevis for deres identitet.

11. RETSFORHANDLING
11.1. Bruger kan klage til nedenstående adresse, hvis de mener, at deres personlige data er blevet misbrugt, eller at Tjenesteudbyderen ikke har givet deres anmodning.

Senia G Ltd.
Enhed 22 Bulrushes Business Park, Coombe Hill Road, East Grinstead, West Sussex, RH19 4LZ
E-mail: Denne e-mailadresse bliver beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se.
Tel: + 44 (0) 239 216 0700
https://the-radiators.com/privacy-policy

Informationskommissærs kontor (ICO).
E-mail: Denne e-mailadresse bliver beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se.
Hjælpelinje: 0303 123 1113 (fra udlandet: +44 1625 545 700)
https://ico.org.uk/for-the-public/

11.2. Brugeren har ret til at hævde sine rettigheder inden for domstolene, hvis Tjenesteudbyderen har overtrådt lovbestemmelserne vedrørende dataprocession eller ikke har givet deres anmodning.

Fortrolighedsmeddelelsen træder i kraft den 22. maj 2018.